Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гучні сирени і військові в бронежилетах: в Ужгороді відбулись антитерористичні навчання (ВІДЕО)

Гучні сирени і військові в бронежилетах: в Ужгороді відбулись антитерористичні навчання (ВІДЕО)
Як і анонсувалось раніше, сьогодні, 2 червня, у місті відбулись масштабні навчання. Одразу у кількох районах міста правоохоронців перевіряли на готовність протистояти можливим загрозам.

Гучні сирени, правоохоронці і військові у бронежилетах та зі зброєю. На вулицях Ужгорода – масштабні навчання із пошуку та знешкодження умовних терористичних груп, що нібито пересуваються містом.

Як повідомляє керівник прес-групи Управління СБУ в Закарпатській області Людмила Коршунова, в навчаннях, яке проводить Антитерористична група при Управлінні СБУ в Закарпатській області беруть участь інші суб’єкти боротьби з тероризмом: зокрема працівники Головного управління Національної поліції в Закарпатські області, ДСНС, прикордонники, Нацгвардія, підрозділи Збройних Сил України, патрульна поліція та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

Цьогоріч конкретної локації для навчань не обрали, відбувалися вони у кількох районах міста. На багатьох вулицях посилили патрулювання. Працівники поліції зупиняли та оглядали проїжджі автомобілі та перевіряли наявність документів у водіїв. Подібні заходи в області є плановими і відбуваються для перевірки готовності усіх суб’єктів антитерористичної діяльності протистояти можливим загрозам в Закарпатті. Детальніше у сюжеті "Ужінформ":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: