Вхiд на сайт
Авторизацiя

За травень Закарпаття отримає понад 45 мільйонів гривень від "дорожнього експерименту"

За  травень Закарпаття отримає понад 45 мільйонів гривень від "дорожнього експерименту"
– За травень в обласний бюджет Закарпаття надійде значно більша, ніж очікувалося, сума від перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових надходжень (так званий «дорожній експеримент»), а саме: 45,5 мільйонів гривень, – повідомляє Геннадій Москаль. – Усі гроші надійдуть до кінця місяця й будуть спрямовані на ремонт автодоріг.

Таким чином загальна сума, яку область отримає від «дорожнього експерименту» за підсумками п’яти місяців, – понад 78 мільйонів гривень. 32,8 мільйони вже надійшли в обласний бюджет.

Нагадаємо, що в кінці грудня минулого року Верховна Рада включила Закарпатську область в експеримент, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниць.

Ініціював створення відповідного законопроекту Геннадій Москаль.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: