Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські рятувальники знайшли заблукалого у горах туриста із Польщі

Закарпатські рятувальники знайшли заблукалого у горах туриста із Польщі
2 червня о 05:15 до Служби порятунку «101» повідомили, що в лісовому масиві біля с. Кваси Рахівського району під час проходження туристичного маршруту втратив орієнтир та заблукав турист із Польщі.

Про це у телефонному режимі розповіли інші учасники групи з якими він подорожував Карпатами. Також іноземці розповіли рятувальникам і про орієнтири на місцевості, де знаходиться їхній товариш.

На пошуки негайно вирушили професіонали гірських пошуково-рятувальних відділень м. Рахів та смт Ясіня Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

О 09:30 поляка було знайдено в районі гори Петрос та доправлено до с. Кваси. На щастя, чоловік не потребував медичної допомоги.

Усього для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалося 11 гірських рятувальників та 2 одиниці спецтехніки, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: