Вхiд на сайт
Авторизацiя

Приватбанк запустив послугу оформлення ID-карти

Тепер ID-карту громадянина України можна замовити прямо в сервісі "Приват24".
Приватбанк запустив послугу оформлення ID-карти


Про це заявила керівник мережі регіональних прес-офісів "Приватбанку" Інна Музичук на своїй сторінці в Facebook.
"Нічого не потрібно заповнювати, всі дані підтягнуться автоматом, тільки вибирайте зручний час (для відвідування міграційної служби за місцем проживання для процедури ідентифікації та зняття біометричних даних - ЕП) та отримуйте новенький і сучасний документ", - Музичук

Приватбанк запустив послугу оформлення ID-карти
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від завтра українці зможуть їздити до Туреччини за ID-картками
Щоб замовити перевипуск ID-карти, потрібно зайти в свій кабінет в сервісі "Приват24" і вибрати розділ "Соціальний кабінет". Далі потрібно перейти у вкладку "Персональні документи" і оформити заявку.
Приватбанк запустив послугу оформлення ID-карти

Поки що скористатися новою послугою можуть лише мешканці Дніпра і Кривого Рогу. Але в подальшому планується охопити всю Україну і розширити функції сервісу, наприклад, обмін паперового паспорта на ID-карту.
Слід зазначити, що сервіс на замовлення ID-картки громадянина України через "Приват24" створювався спільно з командою iGov, яка займається перенесенням багатьох державних послуг в електронну форму.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: