Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у власність учасникам АТО передано понад 423 гектари землі

На Закарпатті у власність учасникам АТО передано понад 423 гектари земліЗ початку запровадження ініціативи про забезпечення земельними ділянками учасників антитерористичної операції та членів родин загиблих воїнів Головне управління Держгеокадастру у Закарпатській області та органи місцевого самоврядування регіону надали військовим 3701 дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення землі. Загальна площа земель, що планують відвести, становить 1143,72 гектара.
На Закарпатті учасники АТО вже отримали у власність 1235 земельних ділянок: 725 загальною площею 67,99 га – для ведення садівництва, 295 загальною площею 339,86 га – для ведення особистого селянського господарства, 170 загальною площею 13,3 га – для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських споруд і 45 загальною площею 2,7 га - для індивідуального дачного будівництва. Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області із земель державної власності надано 977 ділянок загальною площею 394,7 гектара. Органи місцевого самоврядування регіону прийняли 258 рішень про передачу 258 ділянок загальною площею 29,15 гектара.
Найбільшу кількість земель для військових відвели в Ужгородському (465 ділянок загальною площею 107,2 га) та Рахівському (226 ділянок загальною площею 28,51 га) районах Закарпаття.
Усього у Закарпатській області бажання отримати земельні ділянки у власність виявили 5628 військовослужбовців АТО.
Довідково
Надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО
На сайті Держгеокадастру розміщена покрокова схема дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: