Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні відкриють нові пункти пропуску на кордоні з ЄС

В Україні відкриють нові пункти пропуску на кордоні з ЄС


Президент Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів вжити заходів для відкриття нових пунктів пропуску на державному кордоні з країнами - членами Європейського Союзу. Про це йдеться в указі Президента №146 від 26 травня.

Цей указ спрямований на забезпечення належних умов для ефективного та у повному обсязі використання громадянами України безвізового режиму з ЄС.

Документом уряду доручено забезпечити створення зручних умов для перетинання державного кордону України.

Кабмін повинен вжити заходів для відкриття нових пунктів пропуску через державний кордон України з суміжними державами - членами Європи; сприяти розвитку інфраструктури пунктів пропуску, будівництва, реконструкції, ремонту під'їзних автомобільних доріг до таких пунктів.

Також уряду доручено забезпечити реконструкцію та належне облаштування пунктів пропуску для підвищення пропускної спроможності, у тому числі розглянути питання про збільшення кількості смуг руху для громадян і транспортних засобів.

Президент розпорядився вжити заходів щодо поширення практики здійснення спільного прикордонного контролю в пунктах пропуску через державний кордон України з Польщею, Словаччиною, Угорщиною і Румунією.

Крім того, указом передбачено вжиття заходів щодо гармонізації митного законодавства України з відповідним законодавством ЄС щодо обміну даними про товари, що переміщуються через митний кордон.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: