Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скільки платитиме власник нерозмитненого авто на іноземних номерах (тарифи)

Скільки платитиме власник нерозмитненого авто на іноземних номерах (тарифи)
Як відомо, новий законопроект передбачає введення плати за користування автомобілем іноземної реєстрації. Його автори вважають, що це дозволить збільшити надходження в бюджет і накопичити додаткові кошти для ремонту і будівництва доріг.

Насправді ця ідея не нова. Ще в 2016-му році були зареєстровані законопроекти, що передбачають «легалізацію» автомобілів на іноземних номерах шляхом запровадження щорічної фіксованої плати (150-200 євро) за їх експлуатацію в Україні. Всього ж можна нарахувати два десятки законопроектів про амністію і введення плати за їзду на машинах європейської реєстрації.

Що стосується нового проекту закону, який потрапив на розгляд Верховної Ради, він припускає податок за користування нерозмитненим автомобілем (масою до 3,5 тонн і місткістю до 9 осіб), в залежності від терміну експлуатації. Що більше – то дешевше.

Вартість експлуатації автомобілів на європейських номерах без розмитнення:

1 день – 2 євро
7 днів – 7 євро
1 місяць – 34 євро
3 місяці – 96 євро
6 місяців – 180 євро
12 місяців – 342 євро

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: