Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пішли з дому і не повернулися: на Закарпатті шукали зниклих дітей

Пішли з дому і не повернулися: на Закарпатті шукали зниклих дітей
Правоохоронці повернули до рідних домівок двох розшукуваних підлітків: юнака з села Гудя Виноградівського району та дівчину із села Лавки, що на Мукачівщині

29 травня о 23:55 до мукачівських правоохоронців звернувся 40-річний житель села Лавки. Чоловік повідомив, що зникла його прийомна 13-літня донька. Дівчина вийшла з дому близько 13:00, відтоді додому не повернулася і на дзвінки не відповідала.

Правоохоронці отримали орієнтування та розпочали пошуки дівчини. За кілька годин група реагування патрульної поліції та дільничні офіцери розшукали втікачку. Виявилося, що дівчина перебувала у своєї матері в селі Ключарки Мукачівського району.

Того ж дня зниклого неповнолітнього знайшли виноградівські правоохоронці. Слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції повернули до батьків 14-літнього мешканця села Гудя. Хлопець покинув домівку та перебував на місцевому стадіоні, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: