Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція готує водіям ще один "сюрприз"

Поліція готує водіям ще один "сюрприз"
У поліції готуються відловлювати водіїв, які не поспішають платити штрафи, не оформили страховку або не пройшли обов’язковий технічний контроль. Так, правоохоронці вже закуповують системи відеоспостережень на дорогах «Рубіж», які зможуть зчитувати номери автомобілів і перевіряти їх по базах МВС.

Системи повинні з’явитися на наших дорогах вже до кінця року. Дані про закупівлю обладнання можна відшукати на сайті ProZorro.

Варто зазначити, що система «Рубіж», якою користувалися ще в Державтоінспекції, відшукує на дорогах не тільки порушників правил дорожнього руху, а й виявляє машини, що перебувають у розшуку, – будь то орієнтування про викрадення, рішення суду про позбавлення водія прав за пиятику або накладення держвиконавцем арешту за борги.

При цьому якщо машина засвітиться, то інформація про дату і час появи збережеться в системі. А водія зупинять на найближчому посту поліції, і йому доведеться оплачувати не тільки свій борг або штраф, а й послуги евакуатора і час стоянки автомобіля на штрафмайданчику.

Довідка:
Комплекс відеоконтролю «Рубіж» – цілодобовий автоматизований контроль дорожньо-транспортної обстановки, розпізнавання автомобільних номерів, автоматична відеофіксація транспорту, перевірка транспортних засобів по пошукових реєстрах і аналіз потоку транспорту по контрольних критеріях в реальному часі і при роботі з архівом.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: