Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді безкоштовно стерилізуватимуть бездомних тварин (ВІДЕО)

В Ужгороді безкоштовно стерилізуватимуть бездомних тварин (ВІДЕО)
В Ужгороді протягом цілого місяця безкоштовно стерилізуватимуть бездомних тварин. Проводитимуть процедуру знепліднення шестеро фахівців благодійної організації «4 лапи Україна».

Допомагати їм у цій справі будуть і Ужгородські волонтери-зоозахисники, адже вони краще знають місця скупчення чотирилапих безхатьків.

Тварин будуть відловлювати, і доставляти в притулок , там їх оглянуть, стерилізують та зроблять вакцину від сказу. Добу після маніпуляцій собаки перебуватимуть під наглядом, а потім відпустять у тому ж місці, де і відловили. Ідентифікувати вакцинованих і стерилізованих чотирилапих можна буде за фірмовою кліпсою-чіпом блакитного кольору.

Докладніше дивіться в сюжеті "Тиси-1".




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Ukr 29 травня 2017 21:39
Не нравится 0 Нравится
Особливо цікаво спостерігати вагітних стерилізованих собак,з біркою на вухах. Саме таку спостерігав декілька днів біля залишків універмагу "Україна".Цікаво ,хто контролює і фінансування та витрати коштів і головне якість процедури?
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: