Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зміна правил дорожнього руху в Ужгороді: водії ігнорують нові знаки (ВІДЕО)

Зміна правил дорожнього руху в Ужгороді: водії ігнорують нові знаки (ВІДЕО)

Сьогодні, 28 травня, в Ужгороді почали діяти нові правила перетину транспортних кіл. На дорогах обласного центру встановили нові дорожні знаки, а у поліції звітують про системну інформаційну кампанію щодо роз'яснень новинки.

Однак водії й досі їздять за звичною системою, не надаючи перевагу авто, що рухаються по колу і нерідко створюють аварійні ситуації. Навіть у неділю, коли рух транспорту зазвичай уповільнений, на колах порядку не було, тому просимо усіх бути уважними та враховувати можливу необізнаність інших учасників руху.

Ужгородському фотографу Павлу Товтину вдалося відзняти, що коїться на транспортних колах. Дивимось:

Ужгород круг.

Опубликовано Пашей Товтиным 28 мая 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Михайло 28 травня 2017 22:55
Не нравится 0 Нравится
Організуйте нормально рух. А не "ігнорують".Вже більше 10 днів невідомо. як кола проіжджати. То коло, то "помеха справа". Знаки які і були. Дивишься, хто розумніший, не підставиться, щоб нормално проїхати.
I код безпеки з двох слів - котре вводити? Обидва? через пробіл? супербезпека? 90% плюнуть на ваші коменти
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: