Вхiд на сайт
Авторизацiя

По Красногорівці стріляли з "Градів" і танків, є постраждалі (ФОТО)

По Красногорівці стріляли з "Градів" і танків, є постраждалі (ФОТО)
Внаслідок обстрілу Красногорівки в неділю осколкові поранення отримали кілька мирних мешканців. Про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook, передає "Українська правда"

За його словами, бойовики стріляли з "Градів", танків і мінометів.

Жебрівський підтвердив, що вибухами пошкоджено будівлі ЗОШ 2 та лікарні. На другому поверсі школи пожежа.


По Красногорівці стріляли з "Градів" і танків, є постраждалі (ФОТО)
По Красногорівці стріляли з "Градів" і танків, є постраждалі (ФОТО)


Водночас керівник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін повідомив, що в результаті обстрілу постраждали 3 мирних жителів.

Последствия утреннего обстрела боевиками Красногоровки. Уже есть подтверждение о повреждении 7 домов по ул. Нахимова, ул...

Опубликовано Вячеславом Аброськиным 27 мая 2017 г.


Серед них - 2 жінки, які лежали в неврологічному відділенні міської лікарні.

Також в результаті попадання снаряда в житловий будинок по вул.Сковороди (колишня Ворошилова) поранення отримала жінка.

За словами Аброськіна, вже є підтвердження про пошкодження 7 будинків по вул. Нахімова, вул. Толстого і вул. Маяковського.

"На даний момент, пожежі в школі і лікарні ліквідовані", - додав він.

Разом з тим, керівник міської ВЦА Красногорівки Олег Леванчук в ефірі каналу "112 Україна" зазначив, що бойовики стріляли з "Градів", працював танк і 120-мм міномет.

"Місто зазнало великих пошкоджень. 4 попадання в дах лікарні. Пошкоджено службовий автомобіль швидкої допомоги. Також попало в 2 школу і по приватному сектору в районі вулиці Ломоносова, Садової", - розповів Леванчук.

Раніше начальник головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що обстріл почався о 6:40 неділі й закінчився о 8:40.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: