Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під час обшуку правоохоронці виявили у закарпатця зброю (ФОТО)

Під час обшуку правоохоронці виявили у закарпатця зброю (ФОТО)
У ході обшуку в оселі мешканця с. Страбичово Мукачівського району працівники поліції виявили та вилучили пістолет, карабін із оптичним прицілом і глушник. А ще – речовину, схожу на наркотик. За даним фактом розпочато розслідування

Учора, 27 травня, працівники поліції Мукачівського району, в рамках розслідування кримінального провадження, провели санкціонований судом обшук за місцем проживання жителя с. Страбичово Мукачівського району.

У гаражному приміщенні правоохоронці виявили та вилучили пістолет у розібраному вигляді, 7 набоїв калібру 6,35 мм і обріз карабіна з оптичним прицілом. А в підсобному приміщенні знайшли предмет, схожий на глушник до вогнепальної зброї.

Окрім зброї, працівники поліції виявили у шафі підсобної кімнати гаражного приміщення будинку два поліетиленові пакетики з речовиною жовтого кольору, схожою на наркотик, вагою близько 0,3 грами.

За даними фактами поліція розпочала кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) та ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин) Кримінального кодексу України. Усе вилучене направили на експертизу. Триває досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Під час обшуку правоохоронці виявили у закарпатця зброю (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: