Вхiд на сайт
Авторизацiя

Випадково знайшов кущ конопель і зібрав «урожай»: у закарпатця поліція вилучила марихуану

Випадково знайшов кущ конопель і зібрав «урожай»: у закарпатця поліція вилучила марихуануМешканець с. Вільховиця Мукачівського району незаконно зберігав удома близько 130 грамів марихуани. Наркотик вилучено, за даним фактом розпочато кримінальне провадження

26 травня працівники поліції Мукачівського району, в рамках кримінального провадження, провели санкціонований судом обшук по місцю проживання 41-річного мешканця с.Вільховиця.


Під час обшуку в будинку було виявлено та вилучено речовину, схожу на марихуану, вагою близько 130 грамів. Сам фігурант справи каже, що він випадково знайшов у лісі кущ конопель, зібрав «урожай» й зберігав його вдома задля власного вжитку.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Вилучену речовину направлено на експертизу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



версія для друку


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: