Вхiд на сайт
Авторизацiя

Держкіно заборонило до показу ще один російський серіал

Держкіно заборонило до показу ще один російський серіал
Державне агентство України з питань кіно відмовило у видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрації в Україні російського телесеріалу «Любов і розлука». Про це повідомляється у прес-службі Держкіно.

«Державне агентство України з питань кіно відмовило в оформленні державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування телесеріалу «Любов і розлука» (реж. Козлов О., Росія, 2011) на підставі рекомендацій Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рішення було прийняте відповідно до статті 15 Закону України «Про кінематографію», якою регламентовано заборону трансляції фільмів, у яких наявні матеріали (висловлювання, дії тощо), спрямовані на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, приниження нації.

Нагадаємо, на початку травня Держкіно відмовило у видачі прокатного посвідчення серіалу «Танкіст». Його показ мав відбутись 9 травня. 4-серійний фільм було знято у 2016 році. Як повідомляла прес-служба каналу «Інтер» у своїх анонсах, міні-серіал «Танкіст» був знятий у Білорусі. Однак, за повідомленням російського агентства ТАСС, серіал «Танкіст» є продукцією російсько-білоруського виробництва і знятий за російським сценарієм з російським актором Олексієм Чадовим у головній ролі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: