Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті гість залишив жінку без дорогого телефона (ФОТО)

На Закарпатті гість залишив жінку без дорогого телефона (ФОТО)
40-річний мукачівець викрав з квартири мукачівки мобільний телефон та здав його до ломбарду. Поліція затримала чоловіка та повідомила йому про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 статті 185 КК України, слідство триває

Із заявою про крадіжку до поліції Мукачева звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що з квартири зник її мобільний, вартість якого 3500 гривень.

В ході слідства було встановлено, що того вечора у жінки в гостях були троє її знайомих, один з яких і викрав мобільний телефон. Ним виявився 40-річний мукачівець, крадений мобільний чоловік здав до ломбарду отримавши за нього 1300 гривень.

Наразі мобільний телефон вилучено з ломбарду.

Чоловіку вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України, розслідування у цій справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті гість залишив жінку без дорогого телефона (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: