Вхiд на сайт
Авторизацiя

Санкції проти мільйонів: позицію українського представництва "ВКонтакте" пояснили у ВІДЕО

Санкції проти мільйонів: позицію українського представництва "ВКонтакте" пояснили у ВІДЕО
Прес-секретар українського представництва "ВКонтакті" Влад Леготкін записав відеозвернення, в якому прокоментував блокування соцмережі в Україні.

"Чи є блокування доступу до такого великого сайту ефективним методом захисту інформаційного простору? Адже українці ділилися ВКонтакті власними думками, українські медіа давали різні точки зору", - зазначив Леготкін.

"ВКонтакті" — це мільйони людей з різними поглядами. Люди спілкувалися з родичами та друзями, вільно розповідали, чим живе Україна — в тому числі жителям Росії та інших держав. Їх позбавляють цього. Звичайно, ми сприйняли вихід указу з жалем. Це санкції в першу чергу проти мільйонів українських інтернет-користувачів", - наголосив він.

У зверненні він також звернув увагу, що українське представництво завжди дотримувалося всіх діючих українських законів, сплачувало податки та ніколи не блокувало спільноти чи людей за політичні чи будь-які інші погляди, пише ТСН.

"Під час Євромайдану українці мали вільний доступ до спільнот про події, навіть якщо Роскомнагляд блокував їх у Росії. Ми ніколи не нав'язували щось політичне, трималися й тримаємося осторонь від політики", - йдеться у зверненні.

Звернення українського представництва ВКонтакті

Санкції проти мільйонів. В українському офісі ВКонтакті записали відеозвернення щодо блокування соцмережі в Україні.
Більше читайте на нашому сайті: https://tsn.ua/politika/sankciyi-proti-milyoniv-v-ukrayinskomu-ofisi-vkontakti-prokomentuvali-blokuvannya-935260.html

Опубліковано ТСН 25 травня 2017 р.


28 квітня РНБО видала рішення про застосування економічних та обмежувальних санції проти низки російських компаній, серед яких — і згадані вище ВКонтакті і "Однокласники", а також "Яндекс", "Мейл.ru" та ще понад 460 компаній з РФ. І ось, 15 травня, президент Петро Порошенко, саме за два дні до 

Якщо точно, то йдеться про санкції щодо  "ВКонтакте" та "Яндекс" заборонено на три роки. Подробиці санкційних списків 468 російських компаній терміном на три роки. Цілком несподівана заборона, зокрема соцмереж, викликала ажіотаж серед українських користувачів: хто почав масово "ломитися" в західні мережі, а хто — "чистити" акаунти в заборонених російських тощо.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: