Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчені знайшли нові корисні властивості шоколаду

Вчені знайшли нові корисні властивості шоколаду
Фахівці виявили тісний взаємозв'язок між регулярним прийомом ласощів і зменшенням ризику страждання від збоїв серцевого ритму

Американські, датські і канадські вчені з'ясували, що регулярне вживання помірних порцій шоколаду знижує ризик появи фібриляції передсердь (миготливої аритмії).

Найсильніший зв'язок між вживанням шоколаду і зниженням ризику появи фібриляції передсердь помічений в разі, коли жінки на тиждень з'їдають одну порцію (30 грамів) шоколаду, а чоловіки – від двох до шести порцій. У першому випадку ймовірність розвитку миготливої аритмії знижувалася на 21%, а в другому – на 23%.

Фахівці зазначають, що найкорисніший темний шоколад, а не, наприклад, молочний.

Раніше вчені показали, що регулярне і помірне вживання продуктів, що містять какао, зокрема, темного шоколаду, благотворно впливає на стан кровоносних судин – ймовірно, через флавоноїди.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: