Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські полісмени повідомили, скільки нетверезих водіїв спіймали за минулу добу

Закарпатські полісмени повідомили, скільки нетверезих водіїв спіймали за минулу добу
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано В Ужгородському, Виноградівському, Мукачівському, Тячівському та Свалявському районах

У селі Велика Добронь Ужгородського району працівники поліції зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Від медосвідчення водій відмовився, сказавши, що вживав звечора пиво. У присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння, водійське посвідчення вилучили.

В поліцію Мукачівського району ввечері надійшло повідомлення від жительки села Ключарки. Жінка повідомила про те, що її нетверезий чоловік ображав її, погрожував фізичною розправою, а далі сів за кермо і їздить селом п’яний. Прибувши на місце події, наряд ГШР зупинив автомобіль «Fіаt», яким керував 32-річний місцевий житель. Чоловіка доставили до лікарні, де виявили 0,86 проміле алкоголю. На підставі цього склали адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння, водійське посвідчення вилучили. Правопорушника також притягнуто до адмінвідповідальності за насильство в сім’ї.

На автодорозі між Виноградовом і селом Дротинці наряд ГШР зупинив мопед, який не мав номерного знака, а водій не мав захисного шолома. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

У Сваляві наряд ГШР зупинив автомобіль «Volkswagen Pоlо» під керуванням місцевого жителя. Водійського посвідчення чоловік не мав і перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1,6 проміле алкоголю.

У Тячеві ввечері працівники поліції зупинили мопед без номерного знака, водій якого не мав захисного шолома. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер зафіксував у нього 0,40 проміле алкоголю.

У смт.Солотвино працівники поліції автомобіль «Аlfа Rоmео», який створював аварійну ситуацію на дорозі. Від медосвідчення водій відмовився, хоча мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Про це в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

Адмінпротоколи, складені на усіх правопорушників за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного сп’яніння), працівники поліції передадуть до суду, який і вирішуватиме їхню подальшу долю, повідомляють у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: