Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 23 травня

Що і де робитимуть в Ужгороді сьогодні, 23 травня
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді міняють лампи вуличного освітлення на світлодіодні на вулицях Я. Гуса, площі Лаборця та прожектор у альпінарії. На вулицях Сріблястій, Можайського ремонтують трансформаторні підстанції.

Вночі вулиці міста прибирали за допомогою спеціальної техніки та 2 поливо-мийних машин працівники комунального підприємства КШЕП. На перехресті вулиць Підгірна-Берчені комунальники сьогодні ремонтують світлофор, а на 8 Березня продовжують поточний ремонт дорожнього покриття, повідомляє прес-служба міськради.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Ф. Потушняка (Благоєва), В. Комендаря (Джамбула), Пирогова, Оноківській,14, косить зелені зони на вулиці Гойди, у Ротарі парку.

На проспекті Свободи косять зелені зони працівники «УжАгроміксу», які, крім того, продовжують висаджувати квіти на площі Народній та поливають посаджені раніше. На вулиці Тихого, 13а вирізають/обрізають аварійні дерева.

Працівники товариства КБК продовжують викладати ФЕМ-плитку, ставити бордюри на вулиці Закарпатській.

Триває капітальний ремонт тротуарів і на вулиці Собранецькій.

Під залізничним мостом на вулиці Антонівській продовжують ставити кам’яну бруківку.

Також працівники КБК роблять капітальний ремонт на вулиці Чайковського, внутрішньоквартальної території на проспекті Свободи, 3-25 (підготовчі роботи), Заньковецької (вирівнювання бордюрів).

Триває капремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6 (вирівнювання бордюрів, влаштування зливової каналізації), Легоцького, 58 (вирівнювання бордюрів, облаштування тротуарів).

Готують до поточного ремонту вулиці Декабристів, Керченську працівники ТОВ «Укршляхбуд».

Вулиці Гленца, Пестеля та Бородіна асфальтує сьогодні «СемБілдінг» (поточний ремонт), а на вулицях Берчені, Тімірязєва працівники підрядної організації проводять підготовчі роботи до капітального ремонту.

Капітальний ремонт покрівлі житлових будинків роблять за адресами: Лермонтова,1, Навої,3 (підготовчі роботи).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: