Вхiд на сайт
Авторизацiя

Понад 20 квартирних крадіжок: в Ужгороді затримано грабіжників, які регулярно обкрадали містян

Понад 20 квартирних крадіжок: в Ужгороді затримано грабіжників, які регулярно обкрадали містян
Про затримання та взяття під варту двох ужгородців, які здійснили понад 20 квартирних крадіжок, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Затримано та взято під варту двох місцевих на рахунку яких понад 20 епізодів квартирних крадіжок в Ужгороді
За клопотанням Ужгородської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом квартирним крадіям, які обгрунтовано підозрюються у систематичному вчиненні таємного викрадення чужого майна, поєднаному з проникненням в житло (ч.3 ст.185 КК України).

Як повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко, затримано, оголошено про підзору та, за ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду, взято під варту двох мешканців міста Ужгорода, котрі підозрюються в систематичному вчиненні квартирних крадіжок.

Встановлено, що в ніч з п’ятниці на суботу (з 19 на 20 травня) квартирні крадії через балконні двері, проникли до квартири, розташованої на другому поверсі багатоквартирного будинку, що по вул. Челюскінців, звідки таємно викрали матеріальні цінності, сума збитків наразі встановлюється.

Попередньо встановлено, що протягом минулого та поточного років ці чоловіки причетні до вчинення понад 20 аналогічних крадіжок, поєднаних з проникненням до квартир місцевих мешканців, - додав Дмитро Кириленко. Підозрювані у краджках, виносили з помешкань ужгородців грошові кошти, ювелірні вироби, техніку, побутові прилади та інші товарно-матеріальні цінності.

З урахуванням вказаного, до встановлення всіх об’єктивних обставин кримінальних правопорушень та рішення суду вказані особи перебуватимуть під вартою.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: