Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородця, який раніше мав проблеми із законом, затримали в Києві за чергове правопорушення

Ужгородця, який раніше мав проблеми із законом, затримали в Києві за чергове правопорушення

Чоловік викрав із підвалу будинку близько тридцяти метрів мідного дроту, але втекти йому завадили співробітники телекомунікаційної компанії, які вчасно повідомили про злочин правоохоронцям. Тепер зловмиснику загрожує до шести років в’язниці, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

До чергової частини Оболонського управління поліції від працівники організації з надання Інтернет-послуг надійшло повідомлення про те, що у підвалі багатоповерхівки, де знаходиться обладнання електрозв'язку, спрацювала сигналізація. За вказаною адресою терміново прибули автопатрулі та слідчо-оперативна група.

На місці події поліцейські затримали правопорушника, який заліз у підвал через вікно. Він зрізав близько тридцяти метрів мідного дроту, але втекти не встиг. Під час спілкування із правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Ужгородця, який раніше мав проблеми із законом, затримали в Києві за чергове правопорушення

Поліцейські з’ясували, що уродженець Закарпатської області раніше мав проблеми із законом через майнові злочини. 38-річний зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Фото прес-служба Нацполіції Києва


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: