Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Іршавщині зловмисник обікрав пенсіонерку (ФОТО)

На Іршавщині зловмисник обікрав пенсіонерку (ФОТО)
В селі Малий Раковець Іршавського району раніше судимий чоловік викрав із хати односельчанки алкогольні напої та продукти. Крадія затримали працівники поліції, за даним фактом розпочато досудове розслідування

В поліцію Іршавщини звернулася пенсіонерка з села Малий Раковець. Заявниця повідомила про те, що з її будинку невідома особа викрала продукти та алкогольні напої.

Потерпіла розповіла працівникам поліції, що бачила ввечері сусіда, який ішов її городом з двома сумками. Коли до підозрюваного прийшли правоохоронці, то знайшли в нього частину викрадених продуктів і горілчаних виробів.

Цей 45-річний чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння розбійного нападу. Як встановили правоохоронці, підозрюваний зайшов ввечері у дім потерпілої, коли та була в літній кухні, й позабирав з полиць і холодильника продукти у сумки. В будинку він орієнтувався добре, так як неодноразово там бував, допомагаючи пенсіонерці по господарству.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Речові докази вилучено, вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу.

На Іршавщині зловмисник обікрав пенсіонерку (ФОТО)
На Іршавщині зловмисник обікрав пенсіонерку (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: