Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Шахтар" у матчі з "Динамо" виграв Кубок України: відео голу

"Шахтар" у матчі з "Динамо" виграв Кубок України: відео голу


Динамо і Шахтар розіграли Кубок України 2016/17 у фінальному матчі в Харкові на стадіоні Металіст.

Уже на старті зустрічі Шахтар пішов уперед і заробив суперечливий пенальті. М'яч наче влучив у руку Пантічу, але той перебував до нього спиною і не міг діяти активно. Тим не менше Марлос 11-метровий не реалізував, по-піжонськи пробивши панєнкою у поперечину. Шахтар намагався загострювати ситуацію зусиллями Тайсона, але бразилець брав на себе забагато, і спрацьовувала підстраховка киян.

У Динамо на 17-й хвилині Ярмоленко намагався перекинути Пятова, однак вийшло лише слабко пробити в його бік. А наприкінці першого тайму Ярмоленко втратив супермомент. Гармаш прорізав захист Шахтаря ідеальним пасом, однак партнер, обігравши Пятова, не влучив з гострого кута у порожні ворота.

Динамо не стало повторювати помилок першого тайму й активно розпочало діяти по перерві. Ярмоленко після фірмового зміщення пробивав з-за меж штрафного, але не дуже сильно і прямо в руки Пятову. Шахтар майже відразу відповів кількома напівмоментами.

Згодом знову активізувався Ярмоленко і навіть забив гол, проте з офсайду. Сам Андрій визнав, що мінімально впередив події, показавши відповідний жест партнеру, який віддав чудовий пас з центра поля.

А далі почався фестиваль грубощів. Спершу Гармаш двічі жорстко зіграв, однак суддя не показав жовтої у жодному з випадків. Згодом Срна дуже грубо косив суперників, за що отримав одне попередження. Сергій Ребров та той же Гармаш вимагали червоної для Даріо в одному з епізодів, коли той з відчаю вдарив Дениса ззаду по нозі. Кадар раптово вибухнув гнівом у центрі поля і замахнувся рукою на Феррейру. Фонсека вимагав червоної, але Труханов показав жовту обом учасникам конфлікту.

А на 80-й хвилині, коли здавалось, що овертайму не уникнути, Марлос пройшов крізь 4-х гравців Динамо і шаленим обвідни ударом закрутив у верхній кут. Бразилець, який на цьому стадіоні раніше виступав за Металіст, навіть не стримав сліз, святкуючи взяття воріт.

Наприкінці зустрічі Гармаш пробивав невлучно здалеку, а Фонсека тягнув час замінами. У підсумку Шахтар виграє Кубок України-2017



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: