Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловік намагався підзаробити, продаючи набої (ФОТО)

На Закарпатті чоловік намагався підзаробити, продаючи набої (ФОТО)
"Бізнесмена" здав правоохоронцям його односелець. У бесіді з поліцейськими чоловік зізнався, що знайшов патрони.

Вчора, 16 травня, 40-річний мешканець села Веряця звернувся до поліції Воноградівщини та повідомив, що його односелець запропонував купити у нього бойові набої.

Слідчо-оперативна група спільно з групою реагування патрульної поліції Виноградова одразу ж виїхали на місце події та затримали 42-річного чоловіка. В останнього поліцейські вилучили 29 набоїв, з них 13 – до малокаліберної зброї, решта – до автомата Калашнікова. Чоловік пояснив правоохорнцям, що вказані патрони він знайшов біля стадіону.

Набої вилучено та направлено на експертизу. Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадженя за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу Украіни, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті чоловік намагався підзаробити, продаючи набої (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: