Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги мешканців та гостей Закарпаття: в Ужгороді відбудеться спортивне свято

До уваги мешканців та гостей Закарпаття:  в Ужгороді відбудеться спортивне свято
19 травня на ужгородському стадіоні «Авангард» з 09:00 до 16:00 проходитиме Чемпіонат Закарпатської області з пожежно-прикладного спорту.

Організаторами цього заходу виступають: Управління ДСНС України у Закарпатській області, Управління молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації, Закарпатська обласна громадська організація «Спортивна Федерація пожежних та рятувальників», Закарпатська обласна організація ФСТ «Динамо» України.

Демонструвати свою професійну майстерність у видовищних, але досить важких змаганнях, будуть 14 команд зі всього Закарпаття.

У програмі спортивного свята відбудуться змагання в п’яти видах пожежно-прикладного спорту: подолання 100-метрової смуги з перешкодами; підйом штурмовою та висувною драбинами у вікно третього та четвертого поверхів учбової башти; пожежна естафета 4 по 100 метрів; бойове розгортання від мотопомпи.

Адреса проведення: м. Ужгород, вул. І.Франка, 1 (стадіон «Авангард»)

Акредитація журналістів триває до 17:00 18 травня за тел.: (0312) 66-06-38 та 095-501-85-05, або на ел. адресу: zakar_mns@ukr.net

До уваги мешканців та гостей Закарпаття:  в Ужгороді відбудеться спортивне свято



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: