Вхiд на сайт
Авторизацiя

З будинку закарпатця голодний злодій виніс свинину, макарони та квасолю

З будинку закарпатця голодний злодій виніс свинину, макарони та квасолю
Вночі, пошкодивши вхідні двері, в оселю закарпатця проник зловмисник і вкрав харчів на 1200 гривень. Правоохоронцям вдалося розшукати крадія.

Вранці 15 травня правоохоронці отримали повідомлення про крадіжку продуктів з підсобного приміщення будинку виноградівця. За словами заявника, вночі, до його оселі, пошкодивши вхідні двері, проник невідомий, який викрав звідти продукти харчування на суму 1200 гривень. Як встановили слідчі, мова йде про зникнення 15 кілограмів свинини, 10 кілограмів макаронів і квасолі.

Вжитими заходами працівниками Виноградівського відділу поліції оперативно встановлено особу, причетну до крадіжки. Речові докази у підозрюваного вилучено.

За фактом крадіжки з проникненням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: