Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрито злочинну групу, що налагодила канал постачання на Закарпаття метамфетаміну

Викрито злочинну групу, що налагодила канал постачання на Закарпаття метамфетаміну

Про оголошення підозри в контрабанді наркотиків учасникам злочинної групи повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області припинено діяльність ОЗГ, яка налагодила канал контрабандного постачання в Україну метамфетаміну. Викрито та затримано чотирьох закарпатців - членів ОЗУ співробітниками СБУ спільно з оперативно-розшуковим відділом Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Попередньо встановлено, що наркотики - метамфетамін вони контрабандою завозили з Європи та вже на території Закарпаття збували.

Зокрема, при в»їзді в Україну на МП «Ужгород» оперативниками затримано двох зловмисників, які перевозили чергову партію наркотиків.
Розпочато кримінальне провадження за фактом контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів (ч.2 ст.305 Кримінального кодексу України).

Наразі зловмисникам вже повідомлено про підозру. Проводяться обшуки за місцем проживання затриманих та інших фігурантів та тривають оперативно-слідчі дії. Санкція вказаної статті передбачає покаранні у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: