Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець незаконно за допомогою бензопили вчинив самовільну зрубку 55 дерев

Закарпатець незаконно за допомогою бензопили вчинив самовільну зрубку 55 дерев
За погодженням прокурора Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури, слідчим слідчого відділу Перечинського відділення поліції жителю Перечинського району повідомлено про підозру у вчиненні незаконної порубки дерев, вчиненої на території лісу, що заподіяла істотну шкоду (ст. 246 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що місцевий мешканець, знаходячись у ДП «Перечинського ЛГ», яке розташоване в урочищі «Бервинський», поблизу села Тур'я Пасіка, Перечинського району, за допомогою власної бензопили марки «STIL», без будь-якого на те дозволу та відповідних документів, вчинив самовільну порубку 55 дерев породи «граб» різного діаметру.

Зрубані дерева чоловік завантажив на підводу після чого поїхав в напрямку с. Порошково, щоб привезти деревину додому, однак на центральній дорозі був виявлений правоохоронними органами.

Згідно наданої довідки державним підприємством «Перечинське ЛГ» розмір шкоди заподіяної самовільною рубкою деревини породи «Граб звичайний» загальною кубомасою 4,37 метрів кубічних, яка була виявлена 28 квітня 2017 року в Турянському лісництві на площі 1,2 га, де було заподіяно шкоду лісовому господарству в розмірі майже 19 тис грн.

До того ж, пошкоджено підріст та підлісок, верхній шар ґрунту, лісову підстилку внаслідок чого погіршився природний стан насаджень, водоохоронні та інші екологічні властивості лісу, як наслідок шкода заподіяна лісу є істотною.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: