Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виноградівський хоспіс прийняв перших пацієнтів

Виноградівський хоспіс прийняв перших пацієнтів
Геріатричний пансіонат у м. Виноградів прийняв перших пацієнтів. На сьогодні тут мешкають п’ятеро важкохворих закарпатців похилого віку, котрі отримують медичну й соціальну допомогу.

Загалом хоспіс розрахований на тридцять пацієнтів, але за необхідності може бути розширений. Хворих людей обслуговуватиме 60 чоловік персоналу, набір якого триває. Такаінформація опублікована на сайті очільника Заакрпатської ОДА Геннадія Москаля.

Фінансується заклад із обласного бюджету, тому приймає людей із усього Закарпаття. Тут є кімнати відпочинку та номери, в яких можуть зупинитися й заночувати родичі пацієнтів. Триповерхова будівля відділення геріатричного пансіонату обладнана ліфтами, сучасною технікою та найновішою медичною апаратурою.

Нагадаємо, хоспіс у Виноградові урочисто відкрили на початку року, він став єдиним закладом такого типу на Закарпатті.

Будівництво об’єкту фінансувалося з різних джерел (у тому числі грантових коштів із Польщі), однак через фінансові махінації в попередні роки так і не було доведено до кінця. Після призначення на посаду голови Закарпатської ОДА Геннадій Москаль особисто наполіг на виділенні з обласного бюджету необхідних коштів для добудови хоспісу.

Відтак область отримала унікальний об’єкт, який може стати взірцем і для інших регіонів України.

Виноградівський хоспіс прийняв перших пацієнтів



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: