Вхiд на сайт
Авторизацiя

Притула жорстко "пройшовся" по Седюку за голий зад на Євробаченні (ВІДЕО)

Притула жорстко "пройшовся" по Седюку за голий зад на Євробаченні (ВІДЕО)
Популярний телеведучий і шоумен Сергій Притула розкритикував витівку журналіста Віталія Седюка на Євробаченні, коли під час виступу Джамали вибіг на сцену і оголив сідниці в прямому ефірі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Телеведучий зізнався, що 10 років тому Седюк прийшов влаштовуватися на один з телеканалів і вважався дуже перспективним.

Однак, за його словами, під час корпоративу він видав свою сутність, за що трохи отримав від Притули ...

Напився, почав бездарно впадати за співробітницями каналу, коли спіймав облизня, облив одну водою з пляшки... На піку неадекватності практикант підсів до мене і сказав: "Притула, йдемо бити Педана (інший відомий телеведучий Олександр Педан – ред.)"! Чимось Саня йому не догодив, а людина знала, до кого звернутися... Вивів я хлопчину з альтанки, поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по обличчю. Просто, як цвях молотком, по голові, по-мужицьки", – написав Притула.

Він пригрозив Седюку краще не потрапляти йому на очі.

"Так ось, коли цей дурик вчора крутив голою дупою перед Джамалою, я дуже шкодував... шкодував, що мало дав тоді по тій дурній голові... Віталику, ти ідіот! Ти просто пропаща істота. Постарайся не потрапляти в радіус мого перебування і махай своїм задом на сімейних святах, думаю, вся сім'я буде тобою пишатися! Барана шматок!", – обурювався телеведучий.

Нагадаємо, вчора під час виступу Джамали на фіналі Євробачення-2017 Києві на сцену вибіг фанат з прапором Австралії і оголив сідниці. Хуліганом виявився скандальний пранкер Віталій Седюк. Після інциденту хлопця вивела охорона, а Джамала продовжила співати, як ні в чому не бувало.

Як сьогодні стало відомо від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Віталія Седюка, який показав сідниці під час прямої трансляції виступу Джамали, відправили за ґрати.



Притула жорстко "пройшовся" по Седюку за голий зад на Євробаченні (ВІДЕО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: