Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець намагався незаконно переправити нелегалів через держкордон

Закарпатець намагався незаконно переправити нелегалів через держкордон
Мешканця Берегівщини повідомлено про підозру у сприянні незаконному переправленні через державний кордон двох громадян Сомалі

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За погодженням прокурора Берегівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 332 КК України – сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України порадами та вказівками, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до семи років.
Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець Берегівщини за попередньою змовою, з невстановленими досудовим розслідуванням особами, сприяв незаконному переправленню через державний кордон України, двох громадян Сомалі.

Проте, завершити наміри чоловіку не вдалося – він був виявлений та затриманий на території с. Горонглаб Берегівського району військовослужбовцями Мукачівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України спільно з працівниками Берегівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: