Вхiд на сайт
Авторизацiя

П'яні ДТП на Закарпатті: статистика за минулу добу

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Мукачівському й Тячівському районах
П'яні ДТП на Закарпатті: статистика за минулу добу

Трьох нетверезих водіїв затримала за минулу добу поліція в Тячівському районі. В смт.Тересва ввечері сталася ДТП: автомобіль «Rеnault Кangoo» пошкодив під час руху ВАЗ-21099. Коли на місце пригоди прибули правоохоронці, то з’ясували, що водій «Rеnault Кangoo» перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,98 проміле алкоголю.

Друге ДТП сталося ввечері в селі Біловарці: автомобіль «Chery Amulet» в’їхав у паркан приватного обійстя. За кермом перебував 38-річний житель сусіднього села Добрянське, водій був п’яний. В лікарні його освідчив лікар, на підставі висновку якого було складено відповідний адмінпротокол.

Третього нетверезого водія правоохоронці спіймали в смт.Дубове Тячівського району. В двір відділення поліції спробував заїхати автомобіль «Меrсеdеs», під час спілкування з правоохоронцями, вони виявили у водія є ознаки алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

У Мукачівському районі, в селі Дерцен, правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-11183», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився.
На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).
Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: