Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Сваляві троє зловмисників обікрали новобудову (ФОТО)

У Сваляві троє зловмисників обікрали новобудову (ФОТО)
Правоохоронцям вдалося встановити особи порушників та повернути крадене майно власнику. А от підозрюваним світить від 3 до 6 років позбавлення волі.

До поліції Сваляви із заявою про крадіжку дерев'яних дошок з новобудови звернувся місцевий житель. Потерпілий повідомив поліції, що будинок частково огорожений, тож невідомі без перешкод скоїли крадіжку.

Дільничні офіцери поліції Свалявського відділення встановили та затримали трьох місцевих жителів віком від 21-ого до 28-ми років, які причеті до цього злочину. Поліцейські встановили, що чоловіки погрузили дошки на візок, повезли їх додому та в подальшому хотіли продати.

Крадене поліція вилучила та повернула власникові.

Відомості за даним кримінальним правопорушенням внесені до Єдиного реєстру дрсудових розслідувань за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу Ураїни, тобто крадіжка поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення. Таке правопорушення карається позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Розслідування триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: