Вхiд на сайт
Авторизацiя

9 нетверезих водіїв виявили полісмени на дорогах Закарпаття

9 нетверезих водіїв виявили полісмени на дорогах Закарпаття
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Іршавському, Хустському, Мукачівському, Виноградівському, Перечинському, Тячівському та Міжгірському районах

Двох нетверезих водіїв затримала за минулу добу Іршавська поліція. В райцентрі працівники ГШР зупинили автомобіль «ВАЗ-2107», який створював на дорозі аварійну ситуацію. За кермом був чоловік, який не мав водійського посвідчення, та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердив лікар під час медосвідчення в районній лікарні.

Наряд ГШР в Іршаві зупинив автомобіль «Меrсеdеs», який створив аварійну ситуацію на дорозі. За кермом перебував у нетверезому стані 50-річний місцевий житель. В лікарні медики підтвердили, що чоловік вживав спиртні напої.

Неподалік Виноградова працівники поліції зупинили самоскид марки «САМС», який порушив вимоги дорожньої розмітки. Водій не мав документів, які б давали право на керування транспортним засобом, та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

У Мукачівському районі в селі Кінлодь наряд ГШР зупинив автомобіль марки «ЗАЗ», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Водій не мав документів і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності свідків правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

У Хустському районі в селі Іза правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-21115», який створив аварійну ситуацію на дорозі, виїхавши на зустрічну смугу. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер показав аж 3,4 проміле алкоголю в крові.

На автодорозі в смт.Буштино Тячівського району правоохоронці зупинили мікроавтобус «Fоrd Тrаnsit». Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, це підтвердилося під час медосвідчення в районній лікарні. Він також не мав водійського посвідчення.

На автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів поблизу Буштина інший наряд поліції зупинив вночі автомобіль «ВАЗ-2107». Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. В присутності двох свідків на нього склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

У Перечині наряд ГШР зупинив автомобіль «ВАЗ-2106», так як водій перетнув суцільну смугу дорожньої розмітки. Драгер засвідчив 0,46 проміле алкоголю у чоловіка, який перебував за кермом. Водійського посвідчення молодий чоловік не мав, бо його вилучили раніше за аналогічне правопорушення.

В селі Лозянське Міжгірського району наряд ГШР зупинив автомобіль «ГАЗель» через те, що на машині не горіло світло фар. Водій не мав жодних документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 1,16 проміле алкоголю.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння), повідомляють у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: