Вхiд на сайт
Авторизацiя

В яких областях пенсіонери отримують найбільші і найменші пенсії: статистика

В яких областях пенсіонери отримують найбільші і найменші пенсії: статистика
Найвищі середні пенсії станом на квітень цього року в Києві – 2408 гривень, а найменше отримують пенсіонери в Тернопільській області – 1560 гривень.

Так, пенсіонери Києва отримують найбільшу середню пенсію – 2408 гривень. На другому місці Донецька область -2102 гривні, а замикає трійку лідерів Луганська область - 1989 гривень.

У Тернопільській області пенсіонери отримують найменшу середню пенсію в Україні - 1560 гривень.

В яких областях пенсіонери отримують найбільші і найменші пенсії: статистика


Варто відзначити, що розмір пенсії залежить від рівня зарплати і робочого стажу. Головна перешкода, яка відділяє українців від високих пенсій, – низькі заробітні плати.

Як наслідок, зібраних податків із зарплат не вистачає навіть на виплату невисоких пенсій: дефіцит Пенсійного фонду в цьому році перевищить 140 мільярдів гривень.

Українці з мінімальними зарплатами на заслуженому відпочинку можуть розраховувати на мінімальну пенсію (наразі 1247 гривень), середня пенсія – близько 1800 гривень.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяє підвищити пенсії 9 млн з 12 млн пенсіонерів з 1 жовтня у разі реалізації запропонованої урядом пенсійної реформи.

Рева заявляє про додаткової потреби 11-12 млрд гривень для перерахунку пенсій у 2017 році.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: