Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали чоловіка при збуті особливо небезпечного наркотику

На Закарпатті затримали чоловіка при збуті особливо небезпечного наркотикуТячівською місцевою прокуратурою спільно з Дубівським відділенням Тячівського відділу поліції, у ході розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів) проведено чергову негласну слідчу (розшукову) дію у виді контролю за вчиненням злочину у формі контрольованої закупки наркотичного засобу.

В ході цього негласного заходу, в с. Ганичі Тячівського району затримано місцевого мешканця під час незаконного збуту за 4 тис. грн. особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу вагою близько 9 грам.

Наркотичний засіб та грошові кошти вилучено.

При затриманні у підозрюваного також вилучено ще один поліетиленовий пакет з особливо небезпечним наркотичним засобом - канабісом вагою близько 10 грам, який останній незаконно зберігав при собі з метою подальшого збуту.

Наразі зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Довідково:
Санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: