Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні стає все більше "персональних" сонячних електростанцій

Кількість українських домогосподарств з даховими сонячними електростанціями в першому кварталі 2017 рік зріс на 18%
В Україні стає все більше "персональних" сонячних електростанцій

Українські домогосподарства встановлюють на дахах будинків сонячні електростанції.
Кількість домогосподарств, які встановили дахові сонячні електростанції і реалізують електроенергію за "зеленим тарифом" в січні-березні 2017 року зросла на 18%, тобто на 200 домогосподарств – до 1309. Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.
За даними відомства, за перший квартал 2017 року встановлена потужність таких станцій збільшилася на 20% (на 3,35 МВт) – до 20,05 МВт.
Як відомо, згідно із законодавством, домогосподарства мають право встановлювати сонячні електростанції потужністю до 30 кВт і продавати надлишки електроенергії за "зеленим тарифом".
Нагадаємо, серед компаній, що бажають отримати дозвіл на установку сонячних панелей потужністю близько 2 ГВт в Чорнобильській зоні відчуження, є 13 міжнародних інвесторів.
Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: