Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 10 травня

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 10 травня
Сьогодні в Ужгороді міняють лампи, косять зелені зони, прибирають вулиці міста та схили річки. Крім того, у місті продовжуються капітальні ремонти тротуарів та доріг.

За інформацією міської ради, сьогодні у місті працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи на вулицях Сечені, Василя Балога (І. Ваша), Олександра Попадинця (Плеханова), ремонтують лінію вуличного освітлення у провулку Університетському.

Працівники «УжАгроміксу» сьогодні демонтують квітники на площах Народній, Б. Хмельницького, Дружби Народів, а також косять зелені зони на проспекті Свободи, схили набережної Студентської. Крім того, працівники підприємства підстригають живопліт на проспекті Свободи, набережній Київській, прибирають схили річки.

«АВЕ-Ужгород» сьогодні косить зелені зони у сквері Масарика, на площі імені Штефаника, ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Шумній, Панькевича, Підградській, на проспекті Свободи,31.

Механізовано прибирали вулиці міста протягом вихідних працівники комунального підприємства КШЕП. Сьогодні ж комунальники продовжують готувати до поточного ремонту вулицю Кошового.

Товариство КБК продовжує капітальні ремонти тротуарів на вулицях Закарпатській (влаштування ФЕМ-плитки), Собранецькій (облаштування бордюрів). Готують до капремонтів сьогодні вулиці Чайковського (облаштування зливової каналізації), Антонівську, внутрішньоквартальну територію на проспекті Свободи, 3-25.

Крім того, підготовчі роботи до капітального ремонту внутрішньоквартальних територій проводять на вулицях Докучаєва №4-6, Легоцького №58.

На вулиці Василя Комендаря (Джамбула) працівники «СемБілдінгу» сьогодні асфальтують проїжджу частину вулиці (поточний ремонт), а на Дендеші ТОВ «Укршляхбуд» проводить підготовку до поточного ремонту.

Читайте також: Через ремонтні роботи в Ужгороді на три тижні змінять рух транспорту


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: