Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині підліток пограбував молодого хлопця (ФОТО)

На Тячівщині підліток пограбував молодого хлопця (ФОТО)
21-річний потерпілий розповів, що в парку до нього підбіг неповнолітній і вихопив з рук мобільний телефон. Правоохоронці спіймали крадія - ним виявився 15-річний односелець заявника.

Співробітники Тячівського відділу поліції оперативно затримали неповнолітнього жителя селища Буштино, який відібрав у місцевого мешканця телефон, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Ввечері, 9 травня, із заявою про пограбування до поліції Тячівського відділу звернувся мешканець селища Буштино. 21-річний потерпілий розповів поліції, що в місцевому парку до нього підбіг хлопець і вихопив з рук мобільний телефон.

Працівники слідчо-оперативної групи спільно з патрульними поліцейськими Тячівського відділу поліції вжитими оперативно-розшуковими та слідчими діями оперативно встановили особу грабіжника та затримали його. Ним виявився 15-річний односелець потерпілого. Крадений мобільний телефон вилучено та після проведення необхідних слідчих дій його буде повернуто власникові.

За даним фактом поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрила кримінальне провадження за ч. 2 статті 186 КК України.

На Тячівщині підліток пограбував молодого хлопця (ФОТО)
На Тячівщині підліток пограбував молодого хлопця (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: