Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пройшла акція, присвячена безпеці на дорозі (ВІДЕО)

В Ужгороді пройшла акція, присвячена безпеці на дорозі (ВІДЕО)
Організували щорічний захід, присвячений безпечному руху на автошляхах, місцеві байкери. Ініціативу підтримали більше півсотні учасників.

"Увага, мотоцикліст!" - під таким гаслом в обласному центрі пройшла акція, присвячена безпечному руху на автошляхах. Організаторами заходу, який у краї проводять щороку, - виступили місцеві байкери.

Цьогоріч ініціативу підтримали понад півсотні учасників. Останні наголошують - з настанням весняного періоду розпочався байкерський сезон, а відтак на дорогах Закарпаття значно пожвавився рух двоколісних транспортних засобів. Тому, за словами власників "залізних коней", виникає необхідність нагадати про себе та безпеку дорожнього руху іншим учасникам, зокрема автомобілістам.

Відтак, у рамках акції, на площах, ринках та біля супермаркетів Ужгорода байкери провели інформаційну та роз'яснювальну роботу з водіями. Між тим, акцію підтримали і представники байкерської спільноти Мукачева. Детальніше - у сюжеті "Ужінформу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: