Вхiд на сайт
Авторизацiя

Жахлива ДТП на Закарпатті: п'яний водій збив дитину і втік з місця пригоди

Жахлива ДТП на Закарпатті: п'яний водій збив дитину і втік з місця пригоди
Автопригода трапилась у селі Лопухово, що на Тячівщині. Було скоєно наїзд на 7-річного хлопчика. Водій втік, проте пізніше сам прийшов до поліції .

Як повідомили у поліції області, вчора, 7 травня, о 19:10 до Дубівського відділення поліції звернувся черговий лікар швидкої медичної допомоги. Медичний працівник розповів, що в лікарню доставлено 7-річного мешканця села Лопухово, який отримав травми внаслідок ДТП. Водій автомобіля з місця пригоди зник.

Працівники поліції встановили дані підозрюваного та оголосили план «Перехват».

Автомобіль 23-річного місцевого мешканця, який мав характерні для ДТП пошкодження, поліцейським вдалося знайти одразу. Щодо підозрюваного — 23-річний мешканець села Лопухово вирішив сам з’явитися до відділку поліції і визнав свою вину. Медекспертиза підтвердила, що водій під час ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Дубівського відділення поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: