Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді грабіжники завдали жертві тілесних ушкоджень

В Ужгороді грабіжники  завдали жертві тілесних ушкоджень
Поліція затримала грабіжників, що завдали жертві тілесних ушкоджень і відібрали мобільний телефон. Сьогодні вночі в Ужгородську поліцію звернувся за допомогою 38-річний житель Ужгородського району.

Заявник повідомив про те, що його пограбували в м.Ужгороді неподалік залізничного вокзалу. На залізничній колії до потерпілого підійшла група незнайомців, один із яких вдарив заявника по нозі, а інший вирвав з його рук мобільний телефон, після чого грабіжники втекли.

Цей злочин було оперативно розкрито. Правоохоронці встановили особи нападників, серед яких троє 18-річних студентів місцевого коледжу та 20-річна жінка.

За фактом грабежу (ст.186 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Речовий доказ – крадений телефон вилучено і після проведення товарознавчої експертизи буде повернуто власникові. Перевіряється причетність фігурантів справи до скоєння аналогічних злочинів у місті, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: