Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники виявили групу осіб на квадроциклах та без документів

Закарпатські прикордонники виявили групу осіб на квадроциклах та без документів
У рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», з початку квітня у Чопському загоні працюють резерви Голови Державної прикордонної служби України. Їх мета - підвищення щільності охорони державного кордону та протидія незаконній діяльності на ділянці загону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. Ефективність посилення відділів Чопського загону доводять результати служби військовослужбовців, залучених до складу резерву. Так, учора ввечері курсанти Національної академії ДПСУ затримали групу осіб, які незаконно перебували у прикордонній смузі на ділянці відповідальності. Троє чоловіків заїхали та пересувались на квадроциклах поблизу державного рубежу без документів, що посвідчують особу, та належного дозволу.

Затриманих, які виявились громадянами України, доставлено на відділ прикордонної служби «Новоселиця» для складання відповідних процесуальних документів. Після проведення спільного з національною поліцію розбору їх було притягнуто до адміністративної відповідальності.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: