Вхiд на сайт
Авторизацiя

До України прилетів головний фаворит Євробачення-2017 (ВІДЕО)

Сьогодні близько 17:20 в київському аеропорту "Бориспіль" приземлився італієць Франческо Габбані, якому букмекери з перших днів прогнозують перемогу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.
До України прилетів головний фаворит Євробачення-2017 (ВІДЕО)

Його знімки в Борисполі вдалося сфотографувати "Апострофу".

Зазначимо, що зустріти Габбані в аеропорт Бориспіль з'їхалася величезна кількість українських журналістів. Італієць близько 40 хвилин не виходив до преси, а потім сів у свій автобус й поїхав під конвоєм трьох поліцейських машин в свої апартаменти. Читайте також Штраф або відсторонення: організатори Євробачення допускають введення санкцій проти Росії та України

На питання журналіста, що він думає щодо того, що його називають ймовірним переможцем Євробачення-2017, Габбані зазначив, що воліє про це поки що не думати.
Про Україну італієць знає мало, а саме - слова "горілка", "борщ". І так і зізнається: "Мало!".
Оскільки Італія є учасником великої п'ятірки, Габбані зі своєю піснею Occidentali's Karma виступить у фіналі Євробачення 13 травня.
Відео на пісню "Occidentali's Karma", де артист танцює з мавпою, стало популярним і за 3 місяці на YouTube його подивилися понад 100 мільйонів користувачів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: