Вхiд на сайт
Авторизацiя

Організатори "Євробачення-2017" можуть ввести санкції проти України і РФ за порушення правил

Організатори "Євробачення-2017" можуть ввести санкції проти України і РФ за порушення правил
Європейський мовний союз (EBU) допускає введення санкцій проти України і Росії через порушення статуту конкурсу міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Про це заявив голова оргкомітету Франк-Дітер Фрайлінг.

Як уточнив Фрайлвнг, Україна зобов'язалася забезпечити виступи всіх конкурсантів у Києві, але не зробила цього для Росії.

"З української точки зору юридична ситуація зрозуміла, але з точки зору EBU це є порушенням статутів", - сказав голова оргкомітету "Євробачення".

У свою чергу представники делегації від Росії не були присутні на обов'язкових зустрічах на початку року, і це ще одне порушення статуту.

А за порушення статутів мають бути санкції.

Фрайлінг повідомив, що референтна група обговорить питання України і Росії на зустрічі наступного тижня. Офіційне повідомлення буде зроблено після проведення "Євробачення", ймовірно на засіданні 12 червня.

"Наші статути містять багато видів санкцій: від штрафу до відкликання спонсорського фінансування, до відсторонення від участі в конкурсі на строк до 3 років", - сказав Фрайлінг.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: