Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті неповнолітній пограбував пенсіонера (ФОТО)

На Закарпатті неповнолітній пограбував пенсіонера (ФОТО)
15-літній житель Великого Березного вихопив з рук пенсіонера 600 гривень і втік. Аби затримати грабіжника, поліцейським знадобилося лічені години

3 травня близько 14:00 до великоберезнянських правоохоронців звернувся 58-річний житель села Ратівці Ужгородського району. Чоловік повідомив, що на одній з вулиць Великого Березного його пограбував хлопець 15-16-ти років.

Як з’ясували правоохоронці, пенсіонер приїхав до Великого Березного, щоб купити горіхів для випічки на весілля дочки. Поки покупець обирав товар, до нього підійшов юнак і запропонував купити в нього 7 кілограмів волоських горіхів. При цьому юнак попросив чоловіка підтвердити, чи справді в нього є гроші. Коли ужгородець вийняв з кишені 600 гривень, хлопець вихопив гроші з його рук і втік.

За кілька годин працівники групи реагування патрульної поліції разом зі слідчо-оперативною групою встановили особу та затримали підозрюваного в грабежі. Ним виявився 15-річний місцевий мешканець, учень 9-го класу.

Гроші — три купюри по 200 гривень — правоохоронці повернули потерпілому. Щодо затриманого — поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Обставини справи з’ясовують слідчі.

На Закарпатті неповнолітній пограбував пенсіонера (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: