Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники виявили неподалік кордону нелегальних мандрівників (ФОТО)

Закарпатські прикордонники виявили неподалік кордону нелегальних мандрівників (ФОТО)
Громадянина Ефіопії та громадянина Вірменії було затримано біля українсько-угорського кордону. Наразі їх доставлено до прикордонних підрозділів, а надалі їх долю вирішить суд.

Двох іноземців затримали сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону неподалік кордону з Угорщиною, повідомляє прес-центр Держприкордонслужби України.

Так, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Косине» на відстані 300 метрів від держрубежу затримали невідомого без документів. Чоловік повідомив, що є громадянином Ефіопії та мав на меті потрапити до однієї з країн Європейського Союзу.

Ще одного «мандрівника», який прямував до українсько-угорського кордону, затримали прикордонники відділу «Лужанка». Чоловіка затримали, коли той саме намагався подолати загороджувальний паркан. При собі він мав паспорт громадянина Вірменії.

Для складання адміністративних документів та проведення фільтраційних заходів іноземців доставлено до прикордонних підрозділів. Подальшу їх долю вирішуватиме суд.
Закарпатські прикордонники виявили неподалік кордону нелегальних мандрівників (ФОТО)




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: