Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді 18-річний хлопець вибив двері і вкрав люстру з чужого будинку

В Ужгороді 18-річний хлопець вибив двері і вкрав люстру з чужого будинку
Поліція Ужгорода спіймала юнака, який уже має судимість за скоєння крадіжок, цього разу він викрав люстру з новобудови

Із заявою про крадіжку люстри в поліцію Ужгорода звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що в її новобудову на вулиці Сурікова в Ужгороді проникли, зламавши замок на вхідних дверях. З примішення невідомі викрали вживану люстру. Сума заподіяних збитків склала 200 гривень.

Працівники кримінальної поліції міста встановили, що крадіжку люстри скоїв 18-річний ужгородець. Цей юнак раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Цього разу він заліз, вибивши вхідні двері, в чужий будинок, де ніхто не проживає. Крадену люстру встиг продати. Кому саме, тепер з’ясовується.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Слідчі перевіряють причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів на території міста, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: