Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві у жінки вкрали мобільний телефон просто з кишені

В Мукачеві у жінки вкрали мобільний телефон просто з кишені
У Мукачеві 61-річний чоловік на автобусній зупинці викрав з кишені куртки жінки мобільний телефон та продав його. Речовий доказ вилучено, за фактом крадіжки проводиться розслідування

Як повідомили у поліції області, із заявою про крадіжку мобільного телефону до Мукачівського відділу поліції звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що в маршрутці вона виявила відсутність свого мобільного, який був у кишені куртки. Вартість мобільного телефону становить 1500 гривень. За яких обставин зник телефон, жінка не знає.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що крадіжку скоїв 61-річний мукачівець. Цей чоловік неодноразо судимий за скоєння аналогічних злочинів. Скориставшись тиснявою при вході в маршрутку, крадій витягнув з кишені куртки жінки мобільний телефон, який в подальшому продав за 300 гривень.

Поліція знайшла крадений мобільний, після проведення слідчих дій його буде повернуто власниці. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: